Nagradna igra ‘Magic Love Worldwide’

travanj 15, 2015 in Novosti by Admin

albummagiclove
Kada je 1993, u jeku najokrutnijih ratnih zbivanja u na Balkanu izašla pjesma ‘Magic Love’ sa istoimenog albuma, univerzalna poruka čarobne, bezvremenske ljubavi daleko je nadišla svu mržnju i zlo, koje je rat nosio. Dok je u pjesmi ‘Maida’, gitara jecala i vrištala, opisujući patnju u ratu tragično preminule djevojčice, ‘Magic Love, budila je nadu da će jednoga dana čarobna ljubav izbrisati sve suze i pokazati nam vrli, novi svijet. Iako upravo te dvije pjesme na spomenutom albumu nisu imale stihove, one su svojim krikom i neponovljivom melodioznom osjećajnošću gitare Zeleta Lipovače kazivale mnogo više, nego svi ostali napisani stihovi. Kaže se da slika govori tisuću riječi, no Zeletova gitara i plače i pjeva i raduje se i tuguje…

‘Magic Love’ je jedna od najljepših gitarističkih instrumentalnih pjesama ikad snimljenih, a autora i izvođača Zeleta Lipovaču svrstala je u red osebujnih i lako prepoznatljivih autora i glazbenika, koji su svojim stilom i unikatnim umjetničkim izražajem svijet napravili ljepšim.

U ovoj velikoj nagradnoj igri, upravo vi fanovi, te svi ostali glazbenici, koji znate cijeniti vrhunsku izvedbu, imate priliku da nam pokažete kako vi doživljavate i proživljavate čarobnu ljubav. U nastavku ćete pronaći MP3 audio originalne pjesme iz 1993, te originalnu matricu, bez nasnimljene solo gitare u wav formatu. Sve što trebate uraditi je kvalitetno nasnimiti svoju gitarističku interpretaciju preko ‘Magic Love’ matrice, te nam poslati natrag svoju snimku u MP3 formatu do 01.06. 2015. Skraćeno rečeno, morate napraviti slijedeće:

– Skinite s www.zele-music.com originalnu izvedbu ‘Magic Love’ iz 1993 (MP3 file)
– Skinite s www.zele-music.com originalnu matricu ‘Magic Love iz 1993 (WAV file)
– Odsvirajte i snimite svoju interpretaciju iste pjesme na gitari preko matrice
– Pošaljite nam svoju snimljenu izvedbu u MP3 formatu na email info@fullmetalservice.com
– Navedite svoje ime, prezime, godinu rođenja, te državu i mjesto iz kojeg dolazite
– Sve emailove sa snimkama pošaljite zaključno do 01.06. 2015.
– Pobjednik će za nagradu dobiti priliku snimiti gitarističku pjesmu sa Zeletom Lipovačom

Magic Love originalnu verziju i matricu skinite ovdje:
www.zele-music.com/magic-love-worldwide/