USKORO: Magic Love Worldwide

travanj 10, 2015 in Novosti by Admin

albummagiclove
U ponedjeljak 13.04. s radom će započeti nova web stranica na adresi www.zele-music.com na kojoj ćete pronaći najnovije informacije o novom albumu Zeleta Lipovače, uključujući video klipove sa snimanja albuma i veliku nagradnu igru ‘MAGIC LOVE WORLDWIDE!’

Velika nagradna igra spremna je za sve gitariste koji žele skupa sa Zeletom zasvirati na albumu i biti će uskoro objavljena širom svijeta, te će veliki broj gitarista imati priliku dokazati svoju virtuoznost, a jedan će biti pobjednik.

Naime, na www.zele-music.com objaviti ćemo ekskluzivno pjesmu ‘Magic Love’ bez solo gitare, pa će svi zainteresirani gitaristi u svojim kućnim studijima moći nasnimiti svoju verziju te pjesme. Očekujemo brdo vaših snimaka, koje ćemo dugo pregledavati. Najoriginalnija i najsugestivnija izvedba rezultirat će odličnom nagradom; pobjednik ili pobjednica za Zeletom će imati priliku zajednički snimiti pjesmu, što će biti prva takva snimka u njegovoj karijeri, gdje se susreću dvije solo gitare. Jeste li spremni zagrijati prste i snimiti ‘Magic love’?